Gewelfd dak (gevelbevestiging – vrijstaand)

Gewelfd dak (gevelbevestiging – vrijstaand)

De welvingen van de overkapping passen bij verschillende stijlen, of het nu gaat om een landelijke of strakke inrichting. Zelfs met het doek open ziet het er prachtig uit. Deze overkapping is geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder hotels, restaurants en cafés. We vinden het belangrijk om de sfeer van uw interieur door te voeren in de overkapping en zorgen dat het perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

De vloeiende lijnen van deze overkapping geven hem een unieke en uitnodigende uitstraling die past bij zowel moderne als klassieke interieurs. De gestroomlijnde vormgeving zorgt voor een naadloze integratie in uw omgeving. Naast het feit dat deze overkapping meer ruimte biedt, creëert het ook een gevoel van openheid.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor al onze overkappingen, waardoor u eindeloos kunt kiezen uit diverse opties en mogelijkheden. De uitstraling van uw horecazaak kan volledig worden geïntegreerd in de overkapping. U kunt elke RAL-kleur kiezen voor de constructie en ons ruime assortiment doek biedt veel mogelijkheden. Bovendien kunt u dankzij de opties voor het afsluiten van de zijwanden uw gasten een comfortabel terras bieden.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!