Gewelfd dak (vrijstaand)

Gewelfd dak (vrijstaand)

Een bijzonder ruime en stijlvolle overkapping die een sfeervolle ambiance uitstraalt. Deze overkapping is geschikt voor alle weersomstandigheden en kan worden geleverd met zowel een enkele als dubbele motor. Naast het creëren van extra ruimte op uw terras, zorgt deze terrasoverkapping ook voor een intieme sfeer.

Onze ruime overkappingen zijn volledig op maat gemaakt en daarom volledig aan te passen aan uw wensen. Wilt u meer ruimte creëren op uw terras, zodat u meer gasten kunt ontvangen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunt u de uitstraling van uw horecazaak volledig laten terugkomen in de overkapping. We bieden elke RAL-kleur aan voor de constructie en hebben een uitgebreid assortiment waterdichte doeken, waaronder lichtdoorlatende en verduisterende opties. Met de mogelijkheid om de zijwanden af te sluiten, biedt u uw gasten een comfortabel terras waar ze droog kunnen zitten en kunnen genieten van de schaduw of juist de zon. Het dak kan uiteraard open- of dichtgeschoven worden.

Onze CASTOR II overkappingen hebben per module 2 motoren, waardoor u de overkapping in delen kunt openen of een deel gesloten kunt houden voor bijvoorbeeld een terras in de schaduw en een ander gedeelte open kunt houden voor zonaanbidders.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!