Inschuifbare lamellen

Inschuifbare lamellen

Met de POLLUX CORNELS® Elite serie voegt u een echte aanwinst toe aan uw woning. Het unieke lamellendak biedt de mogelijkheid om het dak geheel open of dicht te schuiven, dankzij de synchrone beweging van de lamellen. En met ons maatwerk kunt u de lamellen overkapping volledig aanpassen naar uw wensen en behoeften, met eindeloze mogelijkheden voor de constructie, tot wel 9 meter per module, en verschillende opties om de zijwanden af te sluiten. Kortom, een lamellen overkapping is een prachtige toevoeging aan het ontwerp van iedere woning.

Maatwerk

Onze terrasoverkappingen worden op maat gemaakt, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Dankzij onze modulaire opbouw kunnen we elk terras overspannen, of het nu groot of klein is en of het nu vrijstaand is, aan de gevel bevestigd wordt of als inbouw in een bestaande constructie wordt geplaatst.

Isolatie

Standaard zijn onze CORNELS® Elite series voorzien van geïsoleerde lamellen. Isolatie zorgt niet alleen voor geluidsreductie, maar vermindert ook de kans op condensatie.

Schoon en netjes

Bij het openen van de overkapping is het niet prettig als er vuil, bladeren en water naar binnen valt. Daarom hebben onze lamellen een in de lamellen geïntegreerde goot, die voorkomt dat vuil zich ophoopt en naar binnen valt.

 

Geïntegreerde hemelwaterafvoer

Onze overkappingen hebben ook een geïntegreerde hemelwaterafvoer. De liggers met goot vormen het hoofdframe van de overkapping en zorgen ervoor dat het gewicht evenredig over de constructie wordt verdeeld. Het water wordt via de liggers en de staanders afgevoerd.

Zijwanden

Met de optie om de zijwanden van de overkapping af te sluiten met glazen wanden, screens of aluminium panelen, creëert u een terras dat u het hele jaar door in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Verlichting

Om de perfecte sfeer te creëren, is onze overkapping voorzien van geïntegreerde, dimbare ledverlichting en verborgen kleurrijke R

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!