Kantelbare en inschuifbare lamellen

Kantelbare en inschuifbare lamellen

Dat klinkt als een fantastische toevoeging aan ons assortiment terrasoverkappingen. De flexibiliteit van de AVIOR CORNELS® Elite serie met zowel openschuivende als kantelbare lamellen is zeker een pluspunt voor wie graag de perfecte lichtinval en schaduw wilt creëren. En het feit dat deze serie nu standaard geïsoleerde lamellen heeft, biedt nog meer voordelen zoals geluidsreductie en het verminderen van condensvorming.

Maatwerk

Onze terrasoverkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Of u nu een groot of klein terras heeft, vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie, onze modulaire opbouwen zorgen ervoor dat we elk terras kunnen overspannen. Bij ons heeft u alle vrijheid om de overkapping volledig naar wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende RAL-kleuren en coatings, zoals de sea side coating voor locaties aan de kust. Bovendien bieden we de mogelijkheid om hoogglans en mat te combineren. Wilt u de lamellen en constructie in dezelfde tint en type coating of juist een speelser effect creëren met een combinatie van verschillende kleuren en coatings? Wij denken graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte lamellen in hoogglans en een antracietgrijze constructie in mat effect, of voor een opvallende goudkleurige overkapping of juist een olijfgroene tint die perfect opgaat in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over onze producten en staan klaar om met u mee te denken.

Geïsoleerde lamellen

AVIOR CORNELS® Elite serie biedt standaard geïsoleerde lamellen voor een aangenamer verblijf onder de terrasoverkapping. De isolatie zorgt voor minder condensvorming en biedt ook geluidsisolatie, waardoor contactgeluid zoals regen en hagel minder luid klinken dan bij niet-geïsoleerde lamellen. Dit zorgt voor extra comfort tijdens uw verblijf onder de overkapping en vermindert ook het geluid van regen in uw woning als de overkapping tegen de gevel is geplaatst of naast uw huis staat.

Schoon en netjes

Met de geïntegreerde goot in de lamellen van de AVIOR CORNELS® Elite serie blijft uw terras niet alleen schoon, maar ziet het er ook netjes uit. Vuil hoopt zich niet op in de goot en valt niet naar binnen bij het openen van het dak, waardoor uw terras altijd opgeruimd blijft. Zo kunt u altijd genieten van een mooie en schone buitenruimte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vuil en rommel.

 

Geïntegreerde hemelwaterafvoer

De geïntegreerde hemelwaterafvoer zorgt voor een nette en gestroomlijnde uitstraling van de overkapping, zonder dat er lelijke regenpijpen nodig zijn om het water af te voeren. Het water wordt efficiënt afgevoerd via de liggers en pilaren, waardoor u geen last heeft van overtollig water op uw terras. Dit maakt het onderhoud van uw terrasoverkapping eenvoudiger en zorgt voor een nette uitstraling van uw tuin.

Creëer een volledige tuinkamer met een lamellen overkapping

Met een lamellen overkapping kunt u niet alleen een fijne buitenruimte creëren, maar u kunt het ook transformeren tot een volledige tuinkamer. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om de wanden te sluiten en zo een behaaglijke en beschutte ruimte te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gemotoriseerde borstwering of glazen schuifwanden, maar ook voor thermisch onderbroken glazen vouwwanden. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties zoals aluminium panelen, louvres en screens om de wanden te sluiten en een volledige tuinkamer te creëren.

Verlichting

Personalisatie van uw terrasoverkapping met verlichting is mogelijk. U kunt kiezen voor Ledstripes langs de buitenrand van de lamellen en verborgen RGB ledverlichting voor een high-end uitstraling. U kunt deze verlichting afzonderlijk kiezen en instellen. Er zijn diverse wittinten beschikbaar voor de ledverlichting, variërend van daglicht tot warm amberkleurig licht. Met de afstandsbediening kunt u de RGB verlichting instellen op een kleur van uw keuze of automatisch laten roteren tussen verschillende kleurtinten.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!