Kantelbare lamellen

Kantelbare lamellen

Ontdek nu onze unieke terrasoverkapping met kantelbare lamellen: de ALYA. Met deze terrasoverkapping bepaalt u zelf de mate van zon en schaduw op uw terras. Door de lamellen te kantelen, creëert u de perfecte sfeer en lichtinval op uw terras. Zo kunt u genieten van de buitenlucht zonder last te hebben van felle zonnestralen.

Onze ALYA is beschikbaar in zowel de CORNELS® Pro als Elite serie, en wordt geheel op maat gemaakt. Of u nu een dakterras wilt overkappen bij een penthouse, een terras bij uw luxe woning of een poolhouse naast uw zwembad, bij ons is elke wens te realiseren. Dankzij ons maatwerk bent u verzekerd van een perfect passende terrasoverkapping met kantelbare lamellen.
Naast de functionele voordelen van de kantelbare lamellen, zorgt een lamellendak ook nog eens voor een prachtige natuurlijke lichtinval op uw terras. Hierdoor wordt uw terras niet alleen comfortabeler, maar ook nog eens een echte eyecatcher in uw tuin.

Maatwerk

Bij onze terrasoverkappingen bieden wij maatwerk. Dit betekent dat alles mogelijk is en dat wij met onze modulaire opbouw elk terras kunnen overspannen, groot en klein. Onze overkappingen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Wij stemmen onze overkappingen af op uw wensen en behoeften.

Isolatie

Bij de CORNELS® Elite series zijn de lamellen standaard geïsoleerd. Dit zorgt voor geluidsreductie en vermindert eventueel condens. De ALYA CORNELS® Elite serie en ALYA MAX CORNELS® Elite serie worden geleverd met isolatieschuim in de lamellen voor extra comfort. Bij de ALYA CORNELS PRO serie leveren we geen isolatie. Dit komt door de rankere uitvoering van deze lamel.

Schoon en netjes

Onze overkappingen zijn schoon en netjes. Dankzij de unieke goot, geïntegreerd in de lamellen, voorkomen wij dat er vuil, bladeren en water op uw terras vallen bij het openen van de overkapping.

 

Geïntergreerde hemelwaterafvoer

De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot zorgt ervoor dat het water via de liggers en de staanders wordt afgevoerd.

Zijwanden

Wilt u het hele jaar door gebruik kunnen maken van uw terras, ongeacht de weersomstandigheden? Dan bieden wij de optie om de zijwanden af te sluiten met glazen wanden, screens of aluminium panelen. Zo kunt u altijd buiten zitten en genieten van het buitenleven.

Verlichting

Wilt u de perfecte sfeer creëren? Dan bieden wij de mogelijkheid voor dimbare led-verlichting. Bij onze terrasoverkappingen met lamellendak bieden wij tevens de mogelijkheid van RGB led-verlichting. Deze led-strips zijn verborgen en geven een extra high-end uitstraling bij gebruik.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!