Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn een traditionele vorm van zonwering die veel worden gebruikt voor woningen en commerciële gebouwen. Ze bestaan uit een stoffen overkapping die is bevestigd aan een frame en kunnen handmatig of elektrisch worden bediend. Markiezen worden vaak boven ramen en deuren geplaatst om te voorkomen dat zonlicht en warmte het interieur binnendringen, waardoor het binnen koeler blijft en er minder behoefte is aan airconditioning.

Voordelen van markiezen

De voordelen van markiezen zijn dat ze bijvoorbeeld erg duurzaam zijn en kunnen jarenlang meegaan bij goed onderhoud. Ze zijn ook erg effectief in het blokkeren van zonlicht en warmte, omdat de overkapping een extra laag vormt boven het raam of de deur.

Een karakteristieke uitstraling door markiezen

Naast hun praktische voordelen, zijn markiezen ook erg populair vanwege hun esthetische uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de uitstraling van een woning of bedrijfspand. Door hun klassieke uitstraling voegen ze bovendien een vleugje elegantie en charme toe aan de gevel van een gebouw.

Al met al zijn markiezen een tijdloze en stijlvolle vorm van zonwering die nog steeds populair is vanwege hun duurzaamheid, effectiviteit en esthetische waarde.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!