Ritsscreens

Ritsscreens

Ritsscreens zijn een geweldige aanvulling op elk huis of gebouw vanwege de vele voordelen die ze bieden. Dit type zonwering is uniek omdat het is uitgerust met een rits die de stof strak op zijn plaats houdt, waardoor het doek beter beschermd is tegen weersinvloeden en de wind minder vat krijgt op het doek.

Voordelen van ritsscreens

Een van de grootste voordelen van ritsscreens is dat ze de zonnestralen blokkeren en daardoor uw huis of kantoor koel houden. Dit kan helpen om uw energierekening te verlagen, omdat u minder hoeft te vertrouwen op airconditioning of ventilatoren. Het blokkeren van de zonnestralen kan ook helpen om schade aan uw interieur, zoals vloeren en meubels, te voorkomen.

Meer privacy met ritsscreens

Met ritsscreens profiteert u niet alleen van effectieve zonwering, maar ook van de nodige privacy in huis. Het doek is namelijk zo geweven dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken, terwijl voorbijgangers geen inkijk hebben in uw woning.

Dankzij deze weving van het doek blijft het daglicht nog steeds naar binnen vallen, zelfs wanneer de ritsscreens gesloten zijn. Zo kunt u genieten van het binnenvallende licht en tegelijkertijd ongestoord uw privacy behouden. Ritsscreens zijn dan ook de perfecte oplossing als u zowel behoefte heeft aan zonwering als aan privacy in huis.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!