Zonneschermen

Zonneschermen

Een zonnescherm is een geweldige aanvulling op elk huis of gebouw, omdat het niet alleen bescherming biedt tegen warmte en licht, maar ook omdat het een esthetische waarde heeft.

Voordelen zonneschermen

Bescherming tegen de zon

Het belangrijkste voordeel van knikarmschermen is dat ze bescherming bieden tegen de zon en warmte. De verstelbare constructie maakt het mogelijk om de schaduw precies te plaatsen waar je het nodig hebt.

Flexibiliteit

De knikarmconstructie van deze schermen betekent dat ze geen extra steunpalen of pilaren nodig hebben, wat zorgt voor een onbelemmerd zicht en meer flexibiliteit in het gebruik van de ruimte eronder.

Aanpasbaarheid

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de stijl en behoeften van je huis.

Energie-efficiëntie

Door het blokkeren van de zonnestralen kunnen knikarmschermen de temperatuur van je huis verminderen en daarmee ook de behoefte aan airconditioning en de daarmee gepaard gaande energiekosten.

Verhoogde leefbaarheid

Het creëren van een schaduwrijke ruimte buitenshuis maakt het mogelijk om meer tijd door te brengen in de buitenlucht en verhoogt de leefbaarheid van uw huis.

Bescherming van meubilair

Door het blokkeren van de zonnestralen voorkomen knikarmschermen ook dat je meubilair verkleurt en beschadigd raakt door langdurige blootstelling aan UV-straling.

Kortom, knikarmschermen zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, flexibele en efficiënte manier om schaduw te creëren en te genieten van de buitenlucht.

Zonneschermen op maat

De zonneschermen die wij leveren, worden altijd volledig op maat gemaakt, waardoor we tot op de millimeter nauwkeurig werken. Door gebruik te maken van maatwerk benutten we de functionele eigenschappen van zonneschermen optimaal en kunnen we oplossingen bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog vormen!

Hoe bedien ik een zonnescherm?

Handmatige bediening:

Veel zonneschermen kunnen handmatig worden bediend door middel van een slinger of een hendel. Door de slinger of hendel te draaien, wordt het zonnescherm omhoog of omlaag gebracht. Deze methode is meestal eenvoudig en betrouwbaar, maar kan soms enige fysieke inspanning vereisen.

Elektrische bediening:

Zonneschermen kunnen ook worden bediend met behulp van een elektrisch systeem. Elektrisch bediende zonneschermen hebben een motor die het scherm omhoog en omlaag beweegt, en worden meestal bediend met een afstandsbediening of een schakelaar. Dit is een handige en gebruiksvriendelijke optie, maar vereist wel een stopcontact of bedrading.

Kleuren zonneschermen

Het doek van jouw zonnescherm heeft een groot oppervlak en draagt daarom in belangrijke mate bij aan de uitstraling van jouw terras. Het is dan ook begrijpelijk dat u graag wilt kunnen genieten van een mooie kleur of een stijlvol patroon, aangezien u vele uren onder het zonnescherm door zult brengen.

Wij bieden een uitgebreide collectie doeken aan en merken dat vooral grijze doeken enorm populair zijn. Donkere doeken laten doorgaans weinig zonlicht door en passen bovendien uitstekend bij de standaard profielkleuren. Hieronder hebben we vijf populaire doekkleuren uit onze collectie voor u op een rijtje gezet:

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!